Оплата
- Передплата на карту
- Наложений платіж
- Оплата на розрахунковий рахунок (без ПДВ)
- Visa/MasterCard
Доставка
Доставка з Харкова по Україні
При наявності на складі – відправлення в день замовлення
- ТМ Aquatica – БЕЗКОШТОВНО
- Самовивіз – Сьогодні – для Харкова та області
- УкрПошта – Завтра – за тарифами перевізника
- Justin – Завтра – за тарифами перевізника
- Нова пошта – Сьогодні – за тарифами перевізника
- SAT – Завтра – за тарифами перевізника
- Курьєром по Харкову – Сьогодні – за тарифами перевізника
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника | Повернення/Обмін протягом 14 днів
Змішувач для кухні Corso 9679104 (FE-5B252K) Brenta 1/2" Г-вилив на шпильці: область використання
Надані змішувачі для кухні вважаються практично одним з головних атрибутів кухонного приміщення для виконання домашніх процедур. Дані змішувачі допомагають у регулюванні рідини, управлінні напору, а також при доборі оптимальної температури шляхом змішування холодної і гарячої води для подання до виливу. На даний момент існує величезний вибір змішувачів, які мають відмінності у формі, способі кріплення, матеріалу виготовлення та іншими аспектами виробів.
Головні показники змішувача для кухні Corso 9679104 (FE-5B252K) Brenta 1/2" Г-вилив на шпильці:
- Виробник: Corso
- Монтаж: врізання в мийку, фіксація шпилькою
- Кріплення: шпилька
- Тип крана: двохвентильний
- Матеріал корпусу: латунь
- Покриття: бронзове
- Гнучка підводка нержавіюча сталь 1/2" M10 350мм
- Кран-букса: латунь з керамічними дисками, ½ дюйма
- Гарантія: 24 міс.
Хочете придбати змішувачі для кухні Corso - компанія Світ буріння допоможе у виборі потрібного обладнання. Вам буде надана спеціалізована консультація наших менеджерів. Приймаємо дзвінки та замовлення без вихідних, щоб покупець звертався до нас у зручний час. Доставки по Україні здійснюються різними транспортними компаніями.
Для сантехніки | |
---|---|
Вилив | з високим виливом |
Матеріал корпусу | латунь |
Тип змішувача | двохвентильний |
Тип монтажу | шпилька |
Колір | бронза |
Наявність термостата | не має |